SERVEIS

6 dies per gaudir de la millor experiència futbolística, en una localització privilegiada!

ALLOTJAMENT

L’ Alberg Esportiu Àster, és un dels albergs esportius més grans i complerts del país, ubicat en una zona de costa ideal.

Compta amb un gran complex d'instal·lacions enfocades a la pràctica de diferents tipus d'esports.

L' Alberg disposa de tots els serveis necessàris per a la millor estada, amb diferents espais per al descans de l'esportista, i varies sales per a reunions, activitats i conferències.

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

El camp de futbol 11 de gespa artificial de l'Arenal, serà el CENTRE FUTBOLÍSTIC del Campus Jana Fernàndez. Un terreny de joc de grans dimensions, en perfectes condicions i situat just davant de la platja, una localització immillorable.

El complex esportiu de l'Alberg diposa també de múltiples espais dedicats a la pràctica d'altres esports: pistes de tennis, de pàdel, piscina coberta, camp de futbol 7 de gespa artificial, sales de fitness, gimnàs, etc.

ACTIVITATS ESPECIALS 2023

Gràcies a la privilegiada localització de l'Alberg Esportiu Àster i les seves instal·lacions, que es troben a costat de la platja, realitzarem durant els 6 dies de Campus:

- Sortida amb kaiac
- Pràctica futbol sorra
- Pràctica volei sorra
- Pràctica pàdel i tennis
- Torneig Futbol 5 nocturn
- Jocs taula i jocs a la platja
- Sessió de relaxació i recuperació
- Aqüagym

L'últim dia de la setmana, tancarem el Campus amb una festa de cloenda, on hi haurà activitats especials, exercicis futbolístics competitius i entrega d'obsequis.

DIRECCIÓ

Logo

info@sportconnects.net
689 235 644 | 636 519 375

© Drets d'autor. Tots els drets reservats son d'SportConnects, SCP. | Política d'inscripcions

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.